Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κοινό εκατοντάδων εκατομμυρίων ονειρεύεται για τις αποκλειστικότητες του PlayStation o Jim Ryan

*
Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο επικεφαλής της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, δημοσιοποίησε τις σκέψεις του σχετικά με το γεγονός ότι οι αποκλειστικότητες του PlayStation περιορίζονται σε ένα κοινό μερικών εκατομμυρίων παικτών.

"Ελπίζω ότι το PlayStation 5 και πραγματικά πιστεύω ότι το PlayStation 5 θα είναι το μεγαλύτερο, καλύτερο και πιο αγαπητό PlayStation της Sony. Ελπίζω πως αυτό θα πραγματοποιηθεί. Θα ήθελα επίσης να δω έναν κόσμο όπου, τα παιχνίδια που δημιουργούμε για το PlayStation θα μπορούν να τα απολαμβάνουν πολλές δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι. Για την ώρα η επιτυχία με το υπάρχον μοντέλο, είναι ότι ένα πραγματικό PlayStation θα το παίξουν 10 με 20 εκατομμύρια χρήστες".


"Μιλάμε για παιχνίδια που ανταγωνίζονται τη μουσική, για παιχνίδια που ανταγωνίζονται τις ταινίες. Τη μουσική και τις ταινίες μπορεί να τις απολαύσει ένα κοινό που δεν έχει αριθμητικά όρια. Και πιστεύω ότι η τέχνη των δικών μας studios είναι από τα καλύτερα κομμάτια της διασκέδασης ανά τον κόσμο. Το να περιορίζεται το κοινό αυτής της πανέμορφης τέχνης, της πανέμορφης διασκέδασης που δημιουργούν τα δικά μας studios σε ένα κοινό 20 ή 30 εκατομμυρίων ανθρώπων είναι κάτι που με κάνει να αγανακτώ. Θα ήθελα να δω έναν κόσμο όπου εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν τα παιχνίδια μας", είπε ο Ryan.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*